1. Forum używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...

Zmiana wyglądu strony głównej.

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika bidek, 19 Grudzień 2021.

1. bidek

bidek Nowy użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zwracam się z prośbą o pomoc.

Po usunięciu Menu na stronie głównej, które jest po lewej stronie, wszystko przesunęło się w lewo. Nie mogę tego w żaden sposób wyśrodkować.
    Ktoś poradzi?

upload_2021-12-19_16-34-56.png

2. machum93

machum93 Znawca

Docenione treści:
    28
    Najprościej dodać nowy pusty moduł do lewej kolumny wówczas będzie podobny efekt jak z menu tylko nic nie będzie widoczne ale jak chcesz zrobić to w CSS to wymaga to trochę zabawy z szerokościami urządzeń ale klasa odpowiedzialna za przesunięcie to :
    Kod:
    .s-row {
        margin-left: Twoja wartość ;
    }

bidek lubi to.
  3. bidek

bidek Nowy użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzięki za odpowiedź.

Niestety zmieniam wartość marginesu w responsive.less (container) i nic sie nie zmiena.

Dodatkowo chciałbym rozciągnąć stronę na całość ekranu i też nigdzie nie mogę tego zmienic.

4. bidek

bidek Nowy użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tymczasowo rzeczywiście pomogło dodanie pustego modułu :) Dzięki

5. machum93

machum93 Znawca

Docenione treści:
    28
    Sugeruję dodawać wpisy do własnego stylu css, a nie do poszczególnych plików tpl.
    W przypadku rozciągnięcia widoku na cały ekran wymaga to dodania kilku wpisów css do innych rozdzielczości powyżej 1200px.
    Najlepiej zgłoś się do zespołu e-commerce mogą wykonać wycenę takiej operacji będzie to bezpieczne lub odezwij się na priv mogę podrzucić przykład jak powinno wyglądać to dla 1 rozdzielczości i pozostanie Tobie pokombinowanie z pozostałymi aby to dobrze wyglądało.

bidek lubi to.

Poleć forum znajomym