1. Forum używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...

BŁĄD Zniakjące wartości z podsumowania

Dyskusja w 'Sugestie i zgłoszenia' rozpoczęta przez użytkownika Mruczek, 23 Sierpień 2017.

  1. Mruczek

    Mruczek Zaglądacz

    Wiadomości:
    12
    Docenione treści:
    3
    1. Przechodzimy do "Usługi WWW" z lewego panelu.
    2. Po prawej pojawia się lista usług, wraz z podsumowaniem ich użycia.
    3. I mniej więcej po sekundzie (czasem dwóch-trzech) znikają procenty i ilość użytego miejsca (do zera, a było 2% i 1GB) i pasek dla liczby kont e-mail też spada do zera.
    4. Po wejściu w zarządzanie usługą wartości te są wyświetlane poprawnie.

    To samo jest w EDGE i najnowszym Firefoxie.
     
  2. Mruczek

    Mruczek Zaglądacz

    Wiadomości:
    12
    Docenione treści:
    3
    Dodałem bazę danych i dużą skrzynkę mail i znikają wartości dla zajętości miejsca i liczby kont e-mail. "Pasek" dla baz danych nie jest zerowany.
     
  3. LorK

    LorK Przyjaciel forum Beta-tester

    Wiadomości:
    1 013
    Docenione treści:
    88
    @Mruczek - było zgłaszane już kilka razy :)
     
  4. stazysta1

    stazysta1 Początkujący home.pl Moderator forum

    Wiadomości:
    7
    Docenione treści:
    0
    Dziękuję za zgłoszenie. Przekazałam je do naszego zespołu i podkreśliłam, że jest to powtarzające się zgłoszenie wśród naszych użytkowników(numer sprawy: QABETA-871).

    [​IMG]
     

Poleć forum znajomym